Teplý zeleninový salát Čchao San Jang

 
Zdroj: pohlednice

Přísady

4-6 čerstvých mladých palic kukuřice nebo zrna z konzervy, 2-3 čerstvé papriky, 1 menší salátová okurka, 2 šalotky, 3-4 stroužky česneku, 1 pálivá paprička, lžička zázvoru, lžiča sójové omáčky, lžíce octa, sůl, pepř, špetka glutasolu, 2 lžíce oleje

Postup

Okurku nakrájíme na tenké plátky, rozvěž kukuřičné palice, pokud je použijeme. Cibuli na kolečka, česnek na plátky, papriky na kostičky.

Na pánvi rozpálíme olej a opečeme krátce postupně česnek, cibuli, nakrájenou papričku, zázvor, kukuřici (i konzervovanou), okurku, papriky, za stálého míchání přidáme zázvor, sójovou omáčku, sůl, pepř a glutasol. Nakonec přidáme ocet. Promícháme a podáváme teplé jako salátovou přílohu.

Tip

Salát je chutný i studený.

 
HodnoceníPlná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězda
Sdílejte
 
Zde může být i vaše reklama!

2004-2014 © Rafej (rafej@centrum.cz)
 ▲ Doporučujeme moderní kuchyňské potřeby od Tescomy. ▲