Palak - indický špenát

 
Zdroj: Prima vařečka 2004/241, Indická kuchyně

Přísady

1 kg mletého špenátu, 2 rajčata, 4 stroužky česneku, 1 lžička cukru, 1 lžička chilli, 1 lžička Gram masala, 1 lžička Kastovi methi, 30 g zázvoru, 3 lžičky másla

Postup

Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme špenát, rozmixovaná rajčata a chvíli povaříme. Přidáme sůl, cukr, česnek a koření. Za stálého míchání vaříme asi 20 min. Na talíři zdobíme nakrájeným zázvorem. Podáváme s rýží.

 
HodnoceníPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězda
Sdílejte
 

2004-2014 © Rafej (rafej@centrum.cz)
 ▲ Doporučujeme moderní kuchyňské potřeby od Tescomy. ▲