Drůbeží krémová polévka s hráškem

 

Přísady

30 g másla, 60 g pórku, 1,2 l drůbežího vývaru, 1/8 l sladké smetany, sůl, bílý pepř, 100 g vařeného kuřecího masa, 60 g zeleného hrášku

Postup

Osmahnutou cibulku zaprášíme moukou, zalijeme chladným drůbežím vývarem a dobře rozmícháme. Uvedeme do varu a vaříme 15 min. na mírném ohni. Přidáme smetanu, dochutíme bílým pepřem a krátce povaříme. Přecedíme přes jemné sítko a přidáme vařené maso, hrášek, pórek a necháme přejít varem.

 
HodnoceníPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězda
Sdílejte
 

2004-2014 © Rafej (rafej@centrum.cz)
 ▲ Doporučujeme moderní kuchyňské potřeby od Tescomy. ▲