Kroupová polévka se sušenými houbami

 
Zdroj: Párty s kuchařem 2006/076

Přísady

200 g krup, 100 g vařených hub, 1 celer, 2 petržele, 2 brambory, petrželová nať, sůl, mletý kmín, 1 žloutek, 20 ml smetany

Postup

V osolené vodě uvaříme spařené kroupy, postupně přidáme kmín, najemno nastrouhané brambory, na másle zpěněnou strouhanou kořenovou zeleninu, pokrájené vařené houby a dobře povaříme. Na závěr vmícháme sekanou petrželku a žloutek rozšlehaný ve smetaně.

 
HodnoceníPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězda
Sdílejte

2004-2014 © Rafej (rafej@centrum.cz)
 ▲ Doporučujeme moderní kuchyňské potřeby od Tescomy. ▲