Jehněčí na česneku s bramborem adušeným špenátem

 

Přísady

450 g libového jehněčího masa, 2 stroužky česneku, 100 g cibule, 500 g brambor, 1 kg mraženého nebo čerstvého špenátu, 50 ml mléka, 1/2 vejce

Postup

Jehněčí maso dusíme ve vodě s polovinou jemně nakrájené cibule a stroužkem česneku. Když je maso skoro měkké, přidáme brambory na kostičky a dusíme doměkka. Ke konci dochutíme druhým stroužkem česneku. Špenát spaříme, nasekáme a dáme dusit do trochy vody. Přidáme zbytek cibule a dusíme asi 5 min. Na závěr přidáme vejce rozšlehané s mlékem.

 
HodnoceníPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězda
Sdílejte
 

2004-2014 © Rafej (rafej@centrum.cz)
 ▲ Doporučujeme moderní kuchyňské potřeby od Tescomy. ▲