Jarní polévka

 
Zdroj: Párty s kuchařem 2006/074 (13. 4.)

Přísady

4 lučiny, 150 g řapíkatého celeru, 2 brambory, 1 mrkev, jarní bylinky, provensálské koření, vejce, sůl, 1000 ml vody

Postup

Nakrájené brambory dáme vařit do vody spolu s kousky celeru a mrkve. Osolíme, přidáme provensálské koření a vaříme dokud není zelenina měkká. Lučinu rozmícháme s vývarem a vejcem, přidáme nasekané jarní bylinky, a vmícháme do polévky.

 
HodnoceníPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězda
Sdílejte
 

2004-2014 © Rafej (rafej@centrum.cz)
 ▲ Doporučujeme moderní kuchyňské potřeby od Tescomy. ▲