Jablková polévka

 

Přísady

250 g petržele, 250 g celeru, 3 jablka, 30 g másla, 1 l zeleninového vývaru, 1/2 lžičky sušené šalvěje, 150 ml šlehačky, sůl, pepř

Postup

Celer, petržel a jablka oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Orestujeme dozlatova na másle, přilijeme vývar a vaříme doměkka. Rozmixujeme a dochutíme šalvějí, solí a pepřem. Zjemníme šlehačkou.

 
HodnoceníPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězda
Sdílejte
 
Zde může být i vaše reklama!

2004-2014 © Rafej (rafej@centrum.cz)
 ▲ Doporučujeme moderní kuchyňské potřeby od Tescomy. ▲