Hrušky z Dijonu

 
Doba přípravy: 40 min.
Počet porcí/ks: 4
Zdroj: Prima vařečka 2004/254 (16. 12.)

Přísady

4 vyzrálé hrušky, cukr nebo med, rybízové želé upravené za syrova, vanilková zmrzlina, opražené mandle nebo ořechy

Postup

Hrušky oloupeme, rozpůlíme, vykrojíme jádřince a podusíme v menším množství vody oslazené cukrem nebo medem. Pak je dáme dobře vychladit a naplníme kouskem želé z černého rybízu. Hrušky poklademe vanilkovou zmrzlinou a sypeme nudličkami opražených mandlí nebo oříšky.

 
HodnoceníPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězda
Sdílejte
 

2004-2014 © Rafej (rafej@centrum.cz)
 ▲ Doporučujeme moderní kuchyňské potřeby od Tescomy. ▲