Houbové karbanátky s ragú z brambor a celeru

 
Doba přípravy: 60 min.
Zdroj: Prima vařečka 2005/161

Přísady

100 g směsi hub, 100 ml červeného vína, vejce, cibule, česnek, strouhanka, sůl, pepř, majoránka, olej

RAGÚ:
100 g řapíkatého celeru, 100 ml smetany, 2 brambory, bílý pepř, muškát, olej

Postup

Nakrájené houby orestujeme, osolíme, opepříme a necháme zchladnout. Poté přidáme do směsi vejce, strouhanku, najemno nakrájenou cibuli, česnek a červené víno. Promícháme a tvarujeme karbanátky, které pozvolna usmažíme.

RAGÚ:

Řapíkatý celer orestujeme na oleji. Přidáme smetanu, bílý pepř, trochu muškátu a brambory nakrájené na kostičky.

 
HodnoceníPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězda
Sdílejte
 

2004-2014 © Rafej (rafej@centrum.cz)
 ▲ Doporučujeme moderní kuchyňské potřeby od Tescomy. ▲