Roštěnky se zeleninou a kari rýže

 
Doba přípravy: 30 min.
Počet porcí/ks: 5
Zdroj: Prima vařečka 2004/081 (22. 4.)

Přísady

600 g hovězího roštěnce, 3 cibule, 200 ml vývaru, 3 barevné papriky, 2 rajčata, sůl, pepř, tymián, kari, bobkový list, hřebíček, kečup, olej, 200 g rýže

Postup

Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a na horkém sádle orestujeme. Ve výpeku necháme zesklovatět cibuli a přidáme nakrájené papriky, rajčata, koření, kečup, podlijeme vývarem a podusíme. Omáčku vlijeme na roštěnky a dáme do trouby.

Rýži uvaříme do měkka s hřebíčkem. Orestujeme cibulku, přidáme kari a nakonec vmícháme rýži.

 
HodnoceníPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězda
Sdílejte
 

2004-2014 © Rafej (rafej@centrum.cz)
 ▲ Doporučujeme moderní kuchyňské potřeby od Tescomy. ▲