Tolstolobik v papilotě s pečenou zeleninou

 

Přísady

1 kg tolstolobika, 10 stroužků česneku, 200 g papriky, 200 g cibule, 100 g pórku, 250 g rajčat, 150 g řapíkatého celeru, 200 g hořčice, 150 g eidamu, 1 vejce, kari, sůl, pepř, olej

Postup

Tolstolobika osolíme, potřeme kari, česnekem a částí hořčice. Na pánvi postupně osmažíme nakrájenou zeleninu a vyjmeme. Rybu zprudka opečeme a dáme do papiloty z alobalu, do které nasypeme zeleninu, přidáme nastrouhaný eidam smíchaný se zbytkem hořčice, osolíme a  dochutíme kari. Papilotu uzavřeme. Pečeme při 180°C asi 20 min.

 
HodnoceníPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězda
Sdílejte
 
Mořský ďas   

2004-2014 © Rafej (rafej@centrum.cz)
 ▲ Doporučujeme moderní kuchyňské potřeby od Tescomy. ▲