Créme bruleé

 

Přísady

600 ml smetany, 4 vejce, 60 g cukru krupice, 1/2 lžičky vanilkové tresti, 45 g hnědého třtinového cukru na dozdobení, čerstvé ovoce na ozdobu, máta

Postup

Šlehačku dáme do misky, přidáme cukr a vejce, dobře promícháme a scedíme. Připravenou hmotu vléváme do formiček a necháme zatáhnout ve vodní lázni při teplotě 80°C.

Hotový krém posypeme třtinovým cukrem a necháme chvilku na grilu zkaramelizovat. Ozdobíme připraveným ovocem a snítkou máty (meduňky).

 
HodnoceníPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězda
Sdílejte
 

2004-2014 © Rafej (rafej@centrum.cz)
 ▲ Doporučujeme moderní kuchyňské potřeby od Tescomy. ▲