Masem chutnající nudle

 

Přísady

1/2 hlávky bílého zelí, 2-3 lžíce oleje, 1 cibule, sůl, 1/2-3/4 lžičky mletého pepře, 2 větší hrsti širokých nudlí

Postup

Očištěné bílé hlávkové zelí nastrouháme na hrubším struhadle, osolíme a necháme 15 min. stát.Dáme do pekáče na rozpálený tuk a za stálého míchání restujeme, dokud nezrůžoví. Přidáme nadrobno nasekanou cibuli a restujeme do zhnědnutí. Odstavíme, osolíme, opepříme. Uvařené nudle scedíme, propláchneme studenou vodou a vmícháme do připraveného zelí. Nudle se zelím jíme už bez dalších příloh, chutí nahradí maso.

 
HodnoceníPlná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězda
Sdílejte
 

2004-2014 © Rafej (rafej@centrum.cz)
 ▲ Doporučujeme moderní kuchyňské potřeby od Tescomy. ▲