Francouzské kuřecí steaky

 
Doba přípravy: 90 min.
Počet porcí/ks: 4
Zdroj: Kotányi

Přísady

600 g kuřecích prsních řízků

MARINÁDA:
4 lžíce oleje, 2 lžíce plnotučné hořčice, 200 ml vody, 1 balení směsi Kotányi marináda Kuře bylinkové

Postup

Dobře promíchejte olej, vodu, hořčici a obsah sáčku Kotányi marináda Kuře bylinkové. Po 5 min. přelijte marinádou připravené maso a nechte v chladu alespoň 60 min. marinovat. Poté maso připravte na grilu či na pánvi.

Tip

Při přípravě marinády lze použít místo vody bílé víno. Maso získá originální aromatickou chuť.

Ostřejší chuťovou variantu získáte přidáním čerstvě utřeného česneku.

 
HodnoceníPlná hvězdaPlná hvězdaPoloviční hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězda
Sdílejte
 
Zde může být i vaše reklama!

2004-2014 © Rafej (rafej@centrum.cz)