Mexické kotlety

 
Doba přípravy: 90 min.
Počet porcí/ks: 4
Zdroj: Kotányi

Přísady

600 g vepřových kotlet

MARINÁDA:
4 lžíce oleje, 150 ml vody, 1 balení směsi Kotányi marináda Kotlety mexické

Postup

Důkladně promíchejte olej, vodu a obsah sáčku Kotányi marináda Kotlety mexické. Po 5 min. přelijete marinádou připravené maso a nechte v chladu alespoň 60 min. marinovat. Poté maso připravte na grilu či na pánvi.

Tip

Při přípravě lze použít místo vody pomerančový džus. Maso získá lehce aromatický sladkokyselý chuťový nádech.

 
HodnoceníPlná hvězdaPlná hvězdaPlná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězda
Sdílejte
 
Zde může být i vaše reklama!

2004-2014 © Rafej (rafej@centrum.cz)