Gaspacho

 

Přísady

POLÉVKA:
bílý chléb, rajčata, olivový olej, česnek

PŘÍLOHY:
Na kostičky nakrájené:
šunka, cibule, paprika, kyselá okurka, bílý chléb

Postup

Chléb nakrájíme na menší kousky a zalijeme vodou. Necháme chvíli změknout.

Mezitím si křížem nakrojíme rajčata, spaříme v horké vodě a oloupeme. Oloupaná rajčata nakrájíme na kousky, přidáme změklý bílý chléb, dochutíme na plátky nakrájeným česnekem a zalijeme olivovým olejem a rozmixujeme.

Podáváme na hlubokém talíři spolu s přílohami.

Tip

Místo bílého chlebu lze použít veku.

 
HodnoceníPlná hvězdaPlná hvězdaPlná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězda
Sdílejte
 
Zde může být i vaše reklama!

2004-2014 © Rafej (rafej@centrum.cz)