Reklama
Zde může být i vaše reklama!

Staropražská játra podle Vlasty Buriana

 
Doba přípravy: 30 min.
Zdroj: Párty s kuchařem 2006/076

Přísady

600 g vepřových jater, 300 g sterilovaných žampiónů, 5 cibulí, šunka, 1 vejce natvrdo, hladká mouka, paprika, pepř, sůl, olej

Postup

Játra nakrájená na nudličky obalíme v mouce smíchané s paprikou a orestujeme na rozpáleném oleji. Přisypeme cibule nakrájené na kostky a podusíme. Na závěr přidáme sterilované žampiony, opepříme, osolíme a krátce osmahneme. Přizdobíme opečenou šunkou, řezem uvařeného vejce a podáváme s podomácku dělanými hranolky.

 
HodnoceníPlná hvězdaPlná hvězdaPlná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězda
Sdílejte
 
Zde může být i vaše reklama!

2004-2014 © Rafej (rafej@centrum.cz)