Uzené maso se švestkovou omáčkou

 
Zdroj: Prima vařečka 2004/162 (13.9.)

Přísady

uzené maso, 250 g sušených švestek, 20 g cukru, 10 g mouky, 20 g másla, skořice, citrónová kůra, mandle, 2 lžíce rumu

Postup

Vychladlé uvařené švestky vypeckujeme a prolisujeme. Přidáme skořici, cukr, oloupané a na nudličky pokrájené mandle a osolíme. Je-li omáčka řídká, zahustíme máslovou jíškou. Přidáme rum a citrónovou kůru. Uzené maso uvaříme a podáváme se švestkovou omáčkou a s bramborovým nebo s houskovým knedlíkem.

 
HodnoceníPlná hvězdaPlná hvězdaPlná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězda
Sdílejte
 
Zde může být i vaše reklama!

2004-2014 © Rafej (rafej@centrum.cz)