Rotterdamský salát

 
Doba přípravy: 20 min.
Počet porcí/ks: 4
Zdroj: kalendář

Přísady

5 rajčat, 1 červená paprika, sůl, 1 feferonka, 1 lžíce olivového oleje, 3 vejce natvrdo, 1 krabička oček, 1/2 lžičky tlučeného červeného pepře, zelená cibulka, majonéza

Postup

Rajčata nakrájíme na osminky, papriku a feferonku na kostičky. Vše smícháme, rozložíme na talíř, osolíme a zakapeme olivovým olejem. Salát obložíme osminkami vajec, očky a zalijeme majonézou. Nakonec dochutíme pepřem a zasypeme zelenou cibulkou.

 
HodnoceníPlná hvězdaPlná hvězdaPoloviční hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězda
Sdílejte
 
Zde může být i vaše reklama!

2004-2014 © Rafej (rafej@centrum.cz)