Pomazánka a la boursin

 
Zdroj: Párty s kuchařem 2006/074 (13. 4.)

Přísady

3 Lučiny, 3 nízkotučné tavené sýry, 2 polévkové lžíce margarínu, 2 velké stroužky česneku, drcený pepř, sůl

NA OZDOBU:
čerstvá řeřicha, pažitka, kedlubna, ředkvičky, čerstvá bazalka

Postup

Lučinu utřeme se sýry a margarínem, podle potřeby dosolíme, a třetinu dáme stranou. Do zbylé hmoty vmícháme jemně prolisovaný česnek a drcený pepř.

Neochucenou část pomazánky k snídani natřeme na chleba, posypeme čerstvou řeřichou, nebo smícháme s pažitkou, případně poklademe čerstvou kedlubnou.

 
HodnoceníPlná hvězdaPlná hvězdaPlná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězda
Sdílejte
Zde může být i vaše reklama!

2004-2014 © Rafej (rafej@centrum.cz)