Ředkvičky s mletým masem

 
Autor: Drahomíra
Zdroj: Prima vařečka 2004/135 (15. 6.)

Přísady

½ kg mletého masa, 4 balíčky ředkviček, 1 okurka, 5 stroužků česneku, olej, bramborový škrob, 1½ lžičky zeleninového koření, 3/4 lžičky zázvoru, 3/4 lžičky mletého kmínu, 3 lžíce sojové omáčky, 3 lžičky cukru, lžíce octa, sůl

Postup

Nakrájené ředkvičky osolíme a smažíme na prudkém ohni asi 8 min. Na zbylém oleji osmažíme mleté maso až zbělá. Obsah obou pánví smícháme, přidáme okurku a koření. Na závěr ochutíme prolisovaným česnekem, sojovou omáčkou, cukrem, octem a zahustíme škrobem. Omáčka musí být hustá. Podáváme s rýží nebo chlebem.

 
HodnoceníPlná hvězdaPlná hvězdaPoloviční hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězda
Sdílejte
 
Zde může být i vaše reklama!

2004-2014 © Rafej (rafej@centrum.cz)