Alpské těstoviny

 
Doba přípravy: 40 min.
Počet porcí/ks: 4
Zdroj: Prima vařečka 2004/203

Přísady

1 balení těstovin vrtulí, 1 ovčí sýr, 20 lístků šalvěje, 4 rajská jablíčka, olivový olej, sůl

Postup

Těstoviny dáme vařit do osolené vody.

Rajčata nakrájíme na kolečka, šalvěj nasekáme nadrobno. Na pánvi si rozpálíme olivový olej a přidáme nejprve rajčata, která zprudka orestujeme, pak přisypeme šalvěj, osolíme a ještě lehce podusíme.

Vezmeme zapékací skleněnou misku a vrstvíme těstoviny, nakrájený ovčí sýr, rajčata a zakončíme tenčí vrstvou nakrájeného ovčího sýra. Dáme zapéct do trouby a před podáváním ozdobíme listy šalvěje.

 
HodnoceníPlná hvězdaPlná hvězdaPlná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězda
Sdílejte
 
Zde může být i vaše reklama!

2004-2014 © Rafej (rafej@centrum.cz)