Žampiónový závin Magdy Malé

 
Doba přípravy: 60 min.
Autor: Magda Malá
Zdroj: Prima vařečka 2005/103

Přísady

1 balení listového těsta, 250 g žampiónů, 300 g uzeného masa, 200 g sýru ementálu, 50 g smetany, strouhanka, tuk, sůl, pepř, citrónová šťáva

Postup

Očištěné jemně nakrájené žampióny dusíme asi 10 min. na rozehřátém tuku. Okořeníme je a ochutíme citrónovou šťávou. Uzené maso a sýr nakrájíme na kostičky, přidáme podušené žampióny, smetanu, osolíme a opepříme. Směsí potřeme dobře vytažené a strouhankou posypané listové těsto, svineme a pečeme asi 40 min. Během pečení potíráme tukem.

 
HodnoceníPlná hvězdaPlná hvězdaPlná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězda
Sdílejte
 
Zde může být i vaše reklama!

2004-2014 © Rafej (rafej@centrum.cz)