Podobné recepty

Drůbeží játra na kari s divokou rýží

 

Přísady

300 g drůbežích jater, 250 ml smetany, 100 g divoké rýže, pórek, bílé víno, kari, sůl, bílý pepř, olej

Postup

Drůbeží játra propereme a zbavíme žluče. Na pánvi si rozpálíme olej a játra krátce orestujeme. Pak přidáme na pánev kari a zalijeme trochou bílého vína. Vše necháme chvilku povařit (asi 3 min.). Přidáme nahrubo nakrájený pórek a zalijeme smetanou. Játra nakonec dochutíme solí a pepřem. Podáváme s divokou rýží.

 
HodnoceníPlná hvězdaPlná hvězdaPlná hvězdaPrázdná hvězdaPrázdná hvězda
Sdílejte
 
Zde může být i vaše reklama!

2004-2014 © Rafej (rafej@centrum.cz)